Μήνυμα του Σπύρου Τζεφρώνη για την επανεκλογή του

Μήνυμα του Σπύρου Τζεφρώνη για την επανεκλογή του

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κομηλιού Σπύρίδων Τζεφρώνης έκανε την παρακάτω δήλωση για την επανεκλογή του και τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών:

“Αγαπητοί συγχωριανοί,
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα που με ανέδειξαν για 2η συνεχόμενη θητεία Πρόεδρο της Κοινότητάς μας θέλω να σας ευχαριστήσω όλους έναν προς έναν για τη στήριξη σας

Όταν το 2019 εκλέχθηκα για πρώτη φορά πίστεψα πως ο Δήμαρχος που εκλέχθηκε ως νέο και άφθαρτο πρόσωπο θα συνεργάζονταν και θα κατανοούσε τα προβλήματα του χωριού μας με κυρίαρχο τον συνεχή μαρασμό του. Δυστυχώς έκανα λάθος. Από καιρό λέγαμε ότι χρειάζεται αλλαγή της Δημοτικής Αρχής και να που τα αποτελέσματα μας επιβεβαιώνουν ότι τελικά όλη η Λευκάδα ήθελε αυτή την αλλαγή. Ελπίζω ο νέος Δήμαρχος, που στήριξα, να μη μείνει στα λόγια και να τα κάνει και πράξεις. 
Συνεχίζουμε να έχουμε ως προτεραιότητες το δρόμο προς την παραλία και το καφενείο που θα βοηθήσουν πιστεύω το μικρό χωριό μας, το μικρότερο πληθυσμιακά στη Λευκαδα, να μην αργοσβήσει, παράλληλα με τη διαχείρηση των καθημερινών προβλημάτων. 
Θερμά ευχαριστώ στους συγχωριανούς που ξεκίνησαν από μακριά για να με στηρίξουν ακόμη και αν δεν προέρχονται από την ίδια πολιτική ιδεολογία με την παράταξη μας. 
Τέλος να ευχαριστήσω την συνυποψήφια μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Άννα Βουκελάτου για τον κοινό μας αγώνα καθώς και τους συνυποψήφιους από τους άλλους συνδυασμούς, Τάκη Βουκελάτο και  Ζωή Αλεβιζάκη-Κατωπόδη.”
Ο Πρόεδρος
της Δημοτικής Κοινότητας Κομηλιού
Σπυρίδων Δημ. Τζεφρώνης