Γιόρτασε η Πολιούχος μας Αγία Μαρίνα

Γιόρτασε η Πολιούχος του χωριού μας Αγία Μαρίνα

Κορυφώθηκε σήμερα η γιορτή της Πολιούχου του χωριού μας Αγίας Μαρίνας με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.  

Χθες παραμονή, 16 Ιουλίου, τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός. Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το γραφικό ξωκκλήσι στο Κομηλιό για να προσκυνήσει και να προσευχθηθεί. Μετά το τέλος του Εσπερινού τελέστηκε αρτοκλασία στην αυλή του ναού από τους ιερείς του χωριού μας.

Στον εσπερινό παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειαρχής Λευκάδας, Αντώνης Δουβίτσας, ο Δήμαρχος Λευκάδας, Ξενοφών Βεργίνης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Μαρία Μαργέλη.

Σήμερα, 17 Ιουλίου, κορυφώθηκε ο εορτασμός  με την πανηγυρική θεία λειτουργία. Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, στο χώρο του παλαιού σχολείου, ο Σύλλογός μας, προσέφερε το κέρασμα για τη γιορτή, όπως και πέρυσι, μια παράδοση που έρχεται να υποκαταστήσει το επιτυχημένο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας των παλαιών ετών.

Ο Σύλλογος Απανταχού Κομηλιωτών και Φίλων “Η Παναγιά” και η Κοινότητα Κομηλιού εύχονται η χάρη και η ευλογία της Αγίας Μαρίνας να προστατεύει όλους του απανταχού της γης Κομηλιώτες. Υγεία και Ευτυχία σε όλους σας. Και του χρόνου!