Εκλογές 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 με ηλεκτρονική ψηφοφορία. 

Αφορούν την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 12 ώρες, στην Ελλάδα από 10:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ, στη Νέα Υορκή και στη ζώνη ώρας της 03:00 – 15:00 και στη Μελβούρνη και στη ζώνη ώρας της 19:00 με 07:00 της επομένης (4/12)

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου για το έτος 2022 που έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο παρέχοντας στο Σύλλογο διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για την αποστολή του προσωπικού συνδέσμου ψηφοφόρου.

 

Υποψηφιότητες

για το Διοικητικό Συμβούλιο

– Βουκελάτος Γεώργιος του Σπυρίδωνος

– Κονιδάρης Νικόλαος του Γερασίμου

– Μαραγκού Ολυμπία του Ευσταθίου

– Μαραγκός Θεόδωρος του Σπυρίδωνος 

– Μαραγκός Κωνσταντίνος του Αποστόλου

– Μαραγκός Νικόλαος του Φωτίου

– Μελά Ελευθερία του Σπυρίδωνος

– Περδικάρη Αικατερίνη του Γεωργίου

– Συμεωνίδη Ελένη του Θεοδώρου

– Τζεφρώνης Ζώης του Δημητρίου

– Τζεφρώνης Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

για την Ελεγκτική Επιτροπή

– Βερύκιος Γεώργιος του Παναγιώτη

– Βουκελάτος Σπυρίδων του Γεωργίου

– Μαραγκός Δημήτριος του Γερασίμου

– Μαραγκός Ευστάθιος του Θεοδώρου

 

Οδηγίες ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Μπορείτε να ψηφίσετε απο ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό ή tablet!

Για να ψηφίσετε στις εκλογές θα πρέπει να έχετε τακτοποιήσει τις συνδρομές σας έως και το έτος 2022 και να έχετε δηλώσει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για να σας αποσταλεί ο προσωπικός σύνδεσμος ψηφοφόρου.

devices

Βήμα 1 

Την ημέρα της ψηφοφορίας  και την ώρα έναρξης θα σας αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από την πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ΖΕΥΣ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει.

Το θέμα του μηνύματος θα γράφει “Κομηλιώτες – Εκλογές 2023”

Το μήνυμα θα γράφει το όνομά σας ως νόμιμος παραλήπτης και θα περιέχει τα στοιχεία της ψηφοφορίας και τον προσωπικό σας σύνδεσμο (link) για να ψηφίσετε. Πατήστε το σύνδεσμο.

Βήμα 2

Θα οδηγηθείτε στην πλατφόρμα ΖΕΥΣ. Πάνω στο πορτοκαλί πλαίσιο θα αναφέρετε ότι Συνδεθήκατε ως ψηφοφόρος και το όνομά σας. Η σελίδα θα αναφέρει τα στοιχεία των εκλογών και τα στοιχεία επικοινωνίας με την υποστήριξη των εκλογών. Για να συνεχίσετε στην ψηφοφορία πατήστε το μπλε κουμπί που βρίσκεται κάτω δεξιά στη σελίδα και αναφέρει “Είσοδος στο ηλεκτρονικό παραπέτασμα”.

Βήμα 3 

Η επόμενη σελίδα θα αναφέρει οδηγίες σχετικά την διαδικασία της ψηφοφορίας. Για να συνεχίσετε πατήστε το πράσινο κουμπί που βρίσκεται κάτω αριστερά με τον τίτλο “Εκκίνηση”.

Βήμα 4 

Η επόμενη σελίδα είναι το ψηφοδέλτιο όπου θα καταχωρήσετε τις επιλογές σας (σταυρούς προτίμησης). Το ψηφοδέλτιο χωρίζεται σε 2 τμήματα. Στο τμήμα Α ψηφίζετε για το Διοικητικό Συμβούλιο (εκλέγονται 7 μέλη) του Συλλόγου και στο τμήμα Β για την Ελεγκτική Επιτροπή (εκλεγονται 3 μέλη). 

Οι υποψήφιοι βρίσκονται στις λίστες με αλφαβητική σειρά. Για να ψηφίσετε κάποιον υποψήφιο πατήστε πάνω στο όνομά του. Οι υποψήφιοι που επιλέξατε εμφανίζονται πλέον με πράσινο χρώμα. 

Έχετε το δικαίωμα να ψηφίσετε έως επτά (7) υποψήφιους για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως τρεις (3) για την Ελεγκτική Επιτροπή

Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή σας πατήστε το πράσινο κουμπί κάτω δεξιά με τον τίτλο “Συνέχεια”. Αν δεν επιλέξετε κανένα υποψήφιο το κουμπί θα έχει τον τίτλο “Λευκή” και πατώντας το ψηφίζετε λευκό.

Βήμα 5 

Η επόμενη σελίδα θα συνοψίζει τις ψήφους σας στο ψηφοδέλτιο του Διοικητικού Συμβουλίου και στο ψηφοδέλτιο της Ελεγκτικής Επιτροπής. Ελέγξτε τις επιλογές σας. Αν δεν είναι αυτές που επιθυμείτε να ψηφίσετε ή θέλετε να συμπληρώσετε επιλογές πατήστε το μπλε κουμπί με τίτλο “Πίσω στις επιλογές ψηφοδελτίου” και επαναλάβετε το βήμα 4. Αν οι επιλογές σας είναι οι επιθυμητές επιλέξτε το κουτί απόδοχής των όρων και στη συνέχεια πατήστε το πράσινο κουμπί με τίτλο “Υποβολή ψήφου”.

Ολοκλήρωση 

Μετά την υποβολή, θα εμφανιστεί μήνυμα στην οθόνη που θα σας πληροφορεί για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας. Ταυτόχρονα θα σας αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο απόδειξη υποβολής ψήφου.

Προσοχή!

Για λόγους διασφάλισης της μυστικότητας της ψήφου, η πλατφόρμα σας δίνει το δικαίωμα να ψηφίζετε όσες φορές θέλετε αλλά μόνο η τελευταία σας υποβολή ψήφων είναι αυτή που καταχωρείται και οι προηγούμενες διαγράφονται.

Εφορευτική Επιτροπή

– Βουκελάτου Γεωργία του Γεωργίου

– Βουκελάτος Γεώργιος του Δημητρίου

– Τζεφρώνης Δημήτριος του Ζώη

Οι εκλογές διασφαλίζονται από την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ΖΕΥΣ